"Lupta secolului": Mike Tyson (54 de ani) luptă în acestă noapte cu Roy Jones Jr ( 51 de ani)

  • Mike Tyson se luptă cu Roy Jones Jr. în noaptea asta la ora 04:00
  • Tyson revine în ring după 15 ani
  • Mike Tyson are 54 de ani, iar Roy Jones Jr. are 51
  • Împreună cei doi au peste un secol- 105 ani.
  • Wiz Khalifa şi Lil Wayne vor susţine un concert la gala de box din această noapte
  • Snoop Dogg va fi comentator la meciul dintre Tyson şi Jones
2451 afișări
Imaginea articolului "Lupta secolului": Mike Tyson (54 de ani) luptă în acestă noapte cu Roy Jones Jr ( 51 de ani)

Lupta secolului

În noaptea asta are loc lupta secolului. Mike Tyson revine în ringul de box după o absenţă de 15 ani. Se va lupta cu Roy Jones Jr., pugilistul deceniului pentru anii 90.

Cei doi s-au pregătit din greu pentru lupta din noaptea asta. Amândoi au spus că se respectă recirpoc, dar nu au ezitat să arunce şi câte o tachinare pe unde au putut. Tyson i-a transmis lui Jones că îl va mânca de viu.

La cântarul official, Tyson nu s-au putut atinge din cauza panoului de plexiglas care îi separa. „Iron” Mike e într-o formă excelentă. Cântăreşte cu jumătate de kilogram mai puţin decât în 1986 când a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie.

Chiar dacă s-au tot ameninţat cu knock-out-uri în ultimele luni, cei doi vor trebui să se abţină. Comisia sportivă din California a decis ca meciul să fie unul demonstrativ, fără knock-out-uri şi fără un câştigător oficial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici