Luptătorul UFC, Donald Cerrone, mesaj pentru Conor McGregor: Luptă sau nu mai vorbi despre asta

Luptătorul UFC, Donald Cerrone, i-a transmis un mesaj lui Conor McGregor, prin intermediul unei conferinţe de presă premergătoare luptei dintre el şi Justin Gaethje, în care îi spunea irlandezului să îşi susţină afirmaţia că va reveni, intrând în ring.

158 afișări
Imaginea articolului Luptătorul UFC, Donald Cerrone, mesaj pentru Conor McGregor: Luptă sau nu mai vorbi despre asta

Luptătorul UFC, Donald Cerrone, mesaj pentru Conor McGregor: Luptă sau nu mai vorbi despre asta

”Chiar crezi că va mai reveni? Au fost o mulţime de discuţii, mulţi ani. Pentru mine, să urmăresc o luptă cu McGregor nu mai înseamnă nimic. Vei mai reveni? Dovedeşte sau nu mai vorbi despre asta”, i-a transmis ”Cowboy” Cerrone lui McGregor.

Cerrone consideră că o victorie în faţa lui Gaethje l-ar propulsa spre o şansă la titlul categoriei uşoare. Cu toate acestea, va lupta o dată la categoria semimijlocie, Tony Ferguson având următoarea şansă la titlul deţinut de Khabib Nurmagomedov.

”După ce îl înving pe Gaethje, nu mai este nimeni cu excepţia lui Nurmagomedov. Asta este. Nu mai este nimeni în faţa mea. Aş vrea să lupt în decembrie. Va trebui să îmi iau o luptă la categoria semimijlocie. Vom vedea”, a spus Cerrone la conferinţa de presă.

Donald ”Cowboy” Cerrone şi Justin Gaethje se vor înfrunta, sâmbătă, la evenimentul UFC Vancouver.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici