Lynn Howells a semnat un nou contract pe doi ani cu Federaţia Română de Rugby

Galezul Lynn Howells şi-a prelungit pentru încă doi ani contractul cu Federaţia Română de Rugby, iar apoi vrea să rămână într-o funcţie de consilier, informează skysports.com.

381 afișări
Imaginea articolului Lynn Howells a semnat un nou contract pe doi ani cu Federaţia Română de Rugby

Lynn Howells a semnat un nou contract pe doi ani cu Federaţia Română de Rugby (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Howells a preluat naţionala României după Cupa Mondială din 2011, iar contractul său expira la finalul competiţiei din Anglia.

"Am semnat pentru alţi doi ani. Am rezolvat problema în ultimele două zile. Sunt bucuros pentru mine, dar şi fericit că pot duce România la nivelul următor, va fi interesant", a afirmat Howells.

Howells, secundul lui Graham Henry la naţionala Ţării Galilor la Cupa Mondială din 1999, speră să califice România automat la ediţia din Japonia, din 2019, obţinând victorii cu echipele Canadei şi Italiei.

"Dacă obţinem două victorii, asta înseamnă că mergem la CM din 2019. Am avea patru ani de progres şi am dezvolta echipa...ar fi un lucru minunat. Asta vreau să las moştenire. Apoi aş vrea să fiu consilier, ar fi cea mai bună cale de a-mi încheia cariera", a adăugat Howells.

România va întâlni Canada, marţi, la Leicester, iar Italia duminică, la Exeter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici