Macedonia de Nord s-a impus cu 5-0 la Erevan şi a scos Armenia din cursă. Duel cu România pentru locul 2

  • Naţionalele de fotbal ale Armeniei şi Macedoniei de Nord s-au confruntat joi seara în etapa a 9-a, a grupei J, a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar 2022.
  • Macedonia de Nord s-a impus categoric, scor 0-5. După acest rezultat, Islanda nu mai are nici o şansă de calificare.
542 afișări
Imaginea articolului Macedonia de Nord s-a impus cu 5-0 la Erevan şi a scos Armenia din cursă. Duel cu România pentru locul 2

Macedoneni fericiţi

Macedoneni au marcat două goluri în prima repriză, prin Trajkovski, în minutul 22, şi Bardhi, în minutul 33.

Acelaşi Bardhi a mai marcat de două ori în repriza secundă, de fiecare dată din penalty, prima dată pentru 0-3, în minutul 66, iar apoi pentru 0-5, în minutul 90. Golul de 0-4 a fost marcat de Ristevski, în minutul 79.

După acest rezultat, Macedonia de Nord a acumulat 15 puncte, cu care urcă temporar pe locul 2.

Islanda, cu 8 puncte nu mai are şanse matematice de a se califica, ea putând realiza maxim 14 puncte, după ultimele 2 meciuri, aşa că insularii vor începe meciul cu România fără nici o presiune, dar şi fără o motivaţie specială.

România e pe locul 3, înainte de meciul cu Islanda, cu 13 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici