Magee: Lucian Bute este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit

Pugilistul irlandez Brian Maggee a declarat că Lucian Bute este cel mai bun boxer pe care l-a întâlnit în carieră, după ce românul s-a impus, duminică, în meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, informează presa canadiană.

48 afișări
Imaginea articolului Magee: Lucian Bute este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit

Brian Magee (S): Lucian Bute este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Pur şi simplu Lucian este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit. Este inteligent, loveşte cu forţă, fără să mai pun la socoteală că este greu de atins", a declarat Magee.

Magee a mai surprins declarând că Bute loveşte mai tare decât Carl Froch, adversarul său din 2006.

"Lucian are mai multă putere. Este dificil să-i compari pe cei doi, dar cu siguranţă are mâini mai rapide şi abilităţi sportive mai bune", a afirmat Magee.

"Bute nu m-a lăsat să fac nimic, chiar am fost frustrat la un moment dat. Şi-a diversificat foarte bine atacurile. Cum mi-a dat lovituri în corp de câteva ori, credeam că va continua aşa, însă m-a surprins cu un upecut în bărbie pentru a pune capăt meciului", a declarat Magee.

Impresarul lui Brian, Pat Magee, a împărtăşit opinia pugilistului: "Suntem dezamăgiţi dar am văzut un mare campion în Lucian Bute. Este clar cel mai bun pugilist din lume la supermijlocie. Este numărul 1 şi cred că va rămâne mult timp. Brian mi-a spus imediat după meci că nu-i venea să creadă cât de bun este Bute. Mi-a spus că este cel mai bun pugilist pe care l-a întâlnit", a afirmat Pat Magee.

Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, la Centre Bell din Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici