Magicianul aşteptat de Becali la FCSB. Un preparator fizic care a pregătit soldaţi americani, piloţi din AirForce şi fotbalişti

  • Thomas Neubert este foarte aproape de a fi noul preparator fizic al FCSB după ce Laurenţiu Reghencampf i-a dat undă ”verde”
  • Neubert şi secundul lui Reghencampf, Toni Petrea, ar putea fi în noul staff al FCSB
  • Neubert este un tip cu metode controversate. A pregătit ciclişti dar şi soldaţi americani
504 afișări
Imaginea articolului Magicianul aşteptat de Becali la FCSB. Un preparator fizic care a pregătit soldaţi americani, piloţi din AirForce şi fotbalişti

Magicianul aşteptat la FCSB. Un preparator fizic care a pregătit soldaţi americani, piloţi din AirForce şi fotbalişti

Gigi Becali s-a decis să nu mai continue cu aceleaşi greşeli care l-au costat titlul în ultimele sezoane şi aduce la club o parte din staff-ul câştigător care i-a adus trofee în perioada Reghecampf.

Astfel, controversatul preparator fizic Thomas Neubert, 51 de ani, va pregăti echipa patronată de Becali dacă va accepta salariul de 100.000 de euro pe an. La pachet ar urma să vină şi Toni Petrea, secundul lui Reghe din Emiratele Arabe Unite.

Thomas Neubert a pregătit fizic FCSB în perioada în care era antrenată de Reghecampf şi câştiga două titluri de campioană. Echipa domina fizic toate echipele şi au existat suspiciuni de dopaj. Rivalele se plângeau că jucătorii FCSB erau ”în vână” chiar şi pe finalul partidelor.

Cel mai cunoscut este episodul ”punguţa”. Astfel, jucătorii FCSB se hidratau în timpul meciului dintr-o punguţă fără inscripţii. Nimeni nu ştia ce conţine, iar Neubert a spus că era doar ”cofeină”.

Cine este Neubert?

Preparatorul a fost adus de Laurenţiu Reghecampf de la Kaiserslautern, acolo unde cei doi au fost colegi. Este specialist în fizioterapie, pregătire fizică a sportivilo dar şi în aparate precum TRX, Miha Bodytec sau alte instrumente moderne de pregătire în sport.

Mai mult, în perioada 2002-2004 a fost antrenor pentru US Army şi US Airforce pregătind soldaţii americani şi piloţii de vânătoare.

Ulterior a pregătit o echipă de ciclism, sport în care dopingul este la ordinea zilei, dar şi o echipă de fotbal american.

După Kaiserslautern , Neubert a pregătit fizic echipe ca Gloria Bistriţa , Concordia Chiajna şi FCSB, ulterior fiind adus de Reghecapf la Al Wasl.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici