MAI asigură măsurile de siguranţă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj

Ministerul Afacerilor Interne asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică la competiţiile sportive din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, ce se desfăşoară între 19 şi 23 aprilie, la Cluj-Napoca.

89 afișări
Imaginea articolului MAI asigură măsurile de siguranţă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj

MAI asigură măsurile de siguranţă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj (Imagina: Hepta)

Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat peste 300 de poliţişti, jandarmi şi pompieri pentru buna defăşurare a evenimentului, la care participă delegaţii din 37 de ţări – 274 de sportivi, dar şi aproximativ 400 de oficiali şi arbitri.

Angajaţii MAI asigură şi menţin liniştea şi ordinea publică atât în proximitatea locurilor de desfăşurare a evenimentelor, cât şi în zonele de cazare şi pe traseele către aceste locaţii, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a dispus măsurile necesare prevenirii şi stingerii incendiilor, dar şi pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă. De asemenea, sunt mobilizate echipaje SMURD care asigură asistenţa medicală de urgenţă.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduieşte, în perioada 19-23 aprilie, Campionatele Europene de Gimnastică, competiţie la care participă 274 de gimnaşti, dintre care 168 de băieţi şi 106 fete, din 37 de ţări. Miercuri au avut loc calificările la băieţi. Joi sunt programate calificările la fete, iar finalele urmează să aibă loc vineri, sâmbătă şi duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici