Makelele şi-a prelungit contractul cu Chelsea

Mijlocaşul francez al echipei Chelsea, Claude Makelele, a semnat, la insistenţele noului antrenor Luiz Felipe Scolari, prelungirea contractului cu actuala formaţie pe încă un an, înţelegerea urmând să expire în 2010.

7 afișări
Imaginea articolului Makelele şi-a prelungit contractul cu Chelsea

Makelele şi-a prelungit contractul cu Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

Claude Makelele, 35 de ani, a evoluat de 144 de ori pentru Chelsea de la transferul său din 2003 de la Real Madrid şi a fost selecţionat de 71 de ori în naţionala Franţei, informează cotidianul Daily Star.

Mijlocaşul şi-a anunţat retragerea de la reprezentativa Franţei după Campionatul European 2008 şi va juca numai pentru echipa de club. Makelele şi-a mai anunţat de două ori retragerea din naţională însă a revenit asupra deciziei, acum clubul Chelsea asigurându-se că se va ţine de cuvânt înainte de a-i oferi prelungirea contractului, conform sursei citate.

Înainte de a semna prelungirea contractului cu Chelsea în presă au circulat zvonuri conform cărora Makelele se va transfera la formaţia franceză Paris Saint-Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici