Mama lui Dumitru Dragomir a murit, la vârsta de 91 de ani

Mama preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în vârstă de 91 de ani, a murit în locuinţa sa din oraşul vâlcean Bălceşti.

274 afișări
Imaginea articolului Mama lui Dumitru Dragomir a murit, la vârsta de 91 de ani

Mama lui Dumitru Dragomir a murit, la vârsta de 91 de ani (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Un medic are a lucrat în trecut la spitalul din Bălceşti a declarat că Milica Dragomir suferea de insuficienţă cardiacă şi hipertensiune arterială.

"Doamna Milica Dragomir a preferat să trăiască viaţa aici la Bălceşti, unde s-a şi născut. Era o femeie cumsecade, are doi copii, pe domnul Mitică şi pe doamna Marioara, tatăl lor a murit mai demult. Sora domnului Mitică Dragomir, căsătorită şi rămasă aici la noi, a avut de grijă permanent de bătrână, iar Mitică a susţinut-o permanent financiar. A murit aseară, iar Mitică Dragomir este în localitate şi se ocupă de toate rânduielile înmormântării", a declarat primarul oraşului vâlcean Bălceşti, Ion Curelaru.

Înmormântarea Milicăi Dragomir va avea loc luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici