Mama lui Emiliano Sala, la un an după sfârşitul tragic al fiului său: Practic, mă simt şi eu moartă

Mercedes, mama lui Emiliano Sala, a oferit un interviu celor de la BBC, la un an după sfârşitul tragic al fostului fotbalist de la Nantes, care a decedat în urma unui accident aviatic. "Practic, mă simt şi eu moartă, deşi sunt în viaţă", a mărturisit femeia.

414 afișări
Imaginea articolului Mama lui Emiliano Sala, la un an după sfârşitul tragic al fiului său: Practic, mă simt şi eu moartă

Mama lui Emiliano Sala, la un an după decesul fiului său

Mama fotbalistului argentinian a rememorat începutul carierei fiului său, povestind că visul atacantului era să joace în Premier League, lucru care nu s-a mai realizat, Emiliano murind în accidentul aviatic petrecut în zona Canalului Mânecii, la două zile după ce semnase cu Cardiff City.

"Când Emi avea 15 ani, era în bucătărie şi mi-a spus: <Mami, eu vreau să fiu fotbalist!>. Şi-a dorit foarte mult, iar pentru a-şi urma visul, a trebuit să se mute în San Francisco, Cordoba. Era doar un băieţel, mi-a fost greu să-l văd plecând, dar era foarte încrezător că va reuşi. A fost visul său şi a reuşit. Iubea fotbalulul. Apoi, era foarte entuziasmat că va juca în Premier League", a povestit Mercedes.

"Era foarte determinat să se îmbunătăţească. A învăţat franceza, a devenit fluent, şi cu siguranţă plănuia să înveţe şi engleza. (...) Nu pot spune că m-am împăcat cu ideea, din păcate. Lupt în continuare. Practic, mă simt şi eu moartă, deşi sunt în viaţă. A fost un an groaznic. L-am iubit foarte mult, îi spuneam asta în fiecare zi. Acel telefon primit la şase dimineaţa pare că a fost ieri, dar deja a trecut un an. Durerea e intactă şi nu va dispărea niciodată", a mărturisit mama lui Sala.

Emiliano Sala a dispărut pe 21 ianuarie 2019, alături de pilotul David Ibbotson, la bordul unui avion de mici dimensiuni, deasupra Canalului Mânecii. Fotbalistul argentinian se deplasa în Ţara Galilor, la Cardiff, formaţie cu care abia semnase. Spre deosebire de cel al pilotului, trupul lui Sala a fost găsit, el fiind înmormântat pe 18 februarie.

Familia Sala a fost lovită de un nou eveniment teribil în aprilie, la trei luni după dispariţia lui Emiliano. Horacio, tatăl fotbalistului, a decedat în urma unui infarct.

Emiliano Sala a decedat la vârsta de 28 de ani. De-a lungul carierei sale europene, el a evoluat la Bordeaux, Orleans, Niort, Caen şi Nantes. Pe 19 ianuarie 2019, atacantul fusese cumpărat de Cardiff City, pentru 17 milioane de euro, însă nu a mai reuşit să evolueze în Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici