Man United şi Inter Milano s-au calificat în sferturile Europa League

  • La 147 de zile de la ultimele meciuri din Europa League, competiţia s-a întors iar favoritele Man United şi Inter Milano s-au calificat în sferturi
  • Golul serii a fost marcat însă de cei de la LASK Linz contra lui Manchester United
  • Spectaculos a fost şi meciul de la Donetsk dintre Şahtior şi Wolfbusg. S-a terminat 3-0 după ce în minutul 88 era 0-0
533 afișări
Imaginea articolului Man United şi Inter Milano s-au calificat în sferturile Europa League

Man United şi Inter Milano s-au calificat în sferturile Europa League

Europa League s-a întors cu patru meciuri din faza optimilor de finală. Favoritele Manchester United şi Inter Milano n-au avut emoţii, cu toate că englezii au primit un gol spectaculos de la neamţul Wiesinger.

Danezii de la FC Copenhaga au câştigat duelul cu noua campioana a Turciei şi au sărbătorit în vestiar calificarea.

Spectaculos a fost şi meciul din Ucraina. Şahtior a câştigat cu 3-0 iar toate reuşitele au venit după minutul 88. Fost jucător al Gloriei Bistriţa, în Liga 1, Junior Moraes a reuşit o dublă şi apoi s-a bucurat într-un mod inedit.

REZULTATE EUROPA LEAGUE

FC COPENHAGA - ISTANBUL BB 3-0

ŞAHTIOR - WOLFSBURG 3-0

INTER MILANO - GETAFE 2-0 

MAN UNITED - LASK LINZ 2-1

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici