Managerul lui Nurmagomedov : Vreau să îl văd pe Conor cum îşi bea propriul sânge

Un meci revanşă între rusul Khabib Nurmagomedov şi irlandezul Conor McGregor va fi posibil doar dacă sportivul care deţine centura UFC va fi plătit regeşte, a anunţat pentru TMZ managerul campionului. Suma avută în vizor este de 50 milioane de dolari.

1024 afișări
Imaginea articolului Managerul lui Nurmagomedov : Vreau să îl văd pe Conor cum îşi bea propriul sânge

Managerul lui Nurmagomedov : Vreau să îl văd pe Conor cum îşi bea propriul sânge (Imagine: shqiperia.ch)

Managerul lui Khabib s-a dezlănţuit. "Unul se întâlneşte cu Putin şi Erdogan, celălalt vinde lichior la colţ de stradă. Nici măcar nu sunt de pe aceeaşi planetă. Dacă revanşa va avea loc, vreau să îl văd cu faţa distrusă, vreau să îl văd pe Conor cum îşi bea propriul sânge. S-a făcut de râs în faţa unei ţări frumoase, a întregii Irlande. S-a făcut de râs în faţa copiilor lui. Dacă este însă cineva capabil să pună pe masă un cec consistent vom vedea revanşa", a punctat managerul lui Nurmagomedov.

Khabib Nurmagomedov a câştigat, la începutul lunii octombrie, meciul cu McGregor, însă capul de afiş a fost ţinut de bătăia generală izbucnită la final.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici