Mâncare de campion: Care sunt cele şase mese dintr-o zi obişnuită a lui Cristiano Ronaldo

  • Cele 6 mese ale lui Ronaldo au în total 3200 de calorii
  • Aseel încearcă dietele a numeroşi sportive ca The Rock, McGregor sau LeBron James
  • Mâncarea preferată a lui Ronaldo este peştele, în special codul
11512 afișări
Imaginea articolului Mâncare de campion: Care sunt cele şase mese dintr-o zi obişnuită a lui Cristiano Ronaldo

FOTO: Instagram @cristiano

Te-ai întrebat vreodată ce mănâncă Ronaldo? Aseel îţi arată ce mănâncă atacantul lui Juventus când se antrenează. Şuncă de curcan cu mozzarella şi iaurt grecesc la micul dejun; pui cu salată; ouă cu ton, roşii şi măsline; pâine prăjită cu avocado şi fructe; somon cu salată şi un shake de protein cu banane sunt cele 6 mese dintr-o zi obişnuită a lui Cristiano.

Chiar dacă Aseel e atlet la rândul lui, dieta lui Ronaldo a fost una grea pentru el. „Am terminat şi a şasea masa, toată dieta de antrenament şi mă simt destul de obosit”, spune el.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici