Manchester City angajează avocatul care a blocat Brexit pentru a evita suspendarea UEFA

  • Manchester City l-a angajat pe David Pannick, avocatul care a blocat de două ori acordul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană, scrie Mirror
  • Pannick va încerca să câştige apelul pe care Manchester City îl va formula împotriva suspendării şi amenzii dictate de UEFA
  • City a fost sancţionată dur, după ce au fost găsite dovezi că nu a respectat regulamentul UEFA
778 afișări
Imaginea articolului Manchester City angajează avocatul care a blocat Brexit pentru a evita suspendarea UEFA

Sursa foto: Profimedia

Manchester City caută deja soluţii pentru a scăpa de sancţiunea drastică impusă de UEFA. Clubul l-a angajat pe celebrul avocat David Pannick, scriu britanicii de la Mirror.

Pannick este unul dintre cei mai importanţi avocaţi din ţara sa. El a blocat de două ori Acordul de retragere al Marii Britanii din Uniunea Europeană, după ce a reprezentat-o cu succes de două ori pe activista britanică Gina Miller împotriva lui Boris Johnson şi a fostului premier Theresa May.

Manchester City speră că se poate folosi de experienţa vastă a lui Pannick şi că va evita sancţiunea drastică impusă de UEFA - suspendarea pentru următoarele două sezoane din competiţiile europene şi amenda de 30 de milioane de euro. Clubul din Premier League i-ar oferi şi un salariu impresionant avocatului - 20.000 de lire sterline pe zi.

City a fost sancţionată aspru, după ce au fost găsite dovezi că nu a respectat regulamentul impus de UEFA şi a încălcat regulile de fairplay financiar. Clubul a fost găsit vinovat de Comisia de Control Financiar a UEFA că a falsificat veniturile încasate din sponsorizări.

Formaţia antreantă de Pep Guardiola urmează să formuleze un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, unde speră să întoarcă decizia dată de UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici