Manchester City - Chelsea, scor 1-0, în etapa a 29-a din Premier League

Liderul Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, campioana en titre Chelsea Londra, în etapa a 29-a din campionatul Angliei.

123 afișări
Imaginea articolului Manchester City - Chelsea, scor 1-0, în etapa a 29-a din Premier League

Manchester City - Chelsea, scor 1-0, în etapa a 29-a din Premier League

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Bernardo Silva, în minutul 46, din apropiere, după o centrare trimisă de David Silva, din flancul stâng.

A fost un meci dominat categoric de către echipa lui Pep Guardiola, care a avut o posesie de 71 la sută, iar raportul ocaziilor a fost tot de partea sa: 13-3, londonezii neavând niciun şut pe spaţiul porţii lui Ederson.

În clasament, Manchester City a acumulat 78 de puncte şi are un avans de 18 puncte faţă de locul 2, ocupat acum de Liverpool, fiind totodată la 19 puncte deasupra rivalei United, care va juca, luni, în deplasare, cu Crystal Palace. Chelsea ocupă locul 5, poziţie de Liga Europa, cu 53 de puncte.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici