Manchester City îl momeşte pe Harry Kane cu un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână

  • Campionii Angliei vor să-l substituie în atac pe Sergio Aguero.
  • ”Cetăţenii” au concurenţă putenică: Manchester United.
  • Spurs cere 150 de milioane de lire sterline, pentru a-l ceda pe căpitanul Angliei.
255 afișări
Imaginea articolului Manchester City îl momeşte pe Harry Kane cu un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână

Manchester City îl momeşte pe Harry Kane cu un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână

Manchester City este aproape de a-l achiziţiona pe atacantul englez Harry Kane, de la Tottenham Hotspur, în timpul transferului din această vară.

În Anglia s-a scris că vârful de lance le-a transmis că vrea să plece de la Spurs.

Atât Man City, cât şi Man United sunt pregătite să-i înmâneze tânărului de 27 de ani un contract de cinci ani în valoare de 300.000 de lire sterline pe săptămână, cele două cluburi fiind considerate favorite pentru a-şi asigura semnătura căpitanului Angliei.

Preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, cere pe Kane în jur de 150 de milioane de lire sterline.

Potrivit The Guardian, campionii din Premier League vor să-l semneze pe englez în această vară şi se pregătesc să deschidă discuţii cu clubul său din nordul Londrei.

Raportul susţine că Man City este în contact cu reprezentanţii lui Kane, pentru a-l înlocui pe Etihad Stadium pe argentinianul Sergio Aguero, aflat cu un picior la Barcelona.

Barcelona şi Real Madrid sunt, de asemenea, îl vor pe atacant, care a marcat 32 de goluri şi a înregistrat 16 pase decisive în 48 de meciuri la nivel de club în sezonul 2020-21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici