Manchester City, Real Madrid şi Barcelona aşteaptă decizia finală a lui Erling Haaland

Manchester City, Real Madrid şi Barcelona au vorbit cu Erling Braut Haaland şi aşteaptă o decizie cu privire la viitorul său în următoarele 10 zile, informează Guillem Balague, expert BBC Sport în fotbalul european.

263 afișări
Imaginea articolului Manchester City, Real Madrid şi Barcelona aşteaptă decizia finală a lui Erling Haaland

Manchester City, Real Madrid şi Barcelona aşteaptă decizia finală a lui Erling Haaland

Contractul atacantului de la Borussia Dortmund expiră în 2024, dar o clauză de eliberare îi permite norvegianului de 21 de ani să plece în această vară pentru 75 de milioane de euo.

"Niciunul dintre cele trei cluburi nu ştie ce se va întâmpla", a declarat Balague.

Bayern Munchen ar fi fost interesată de serviciile norvegianului, dar acum a ieşit din ecuaţie.

Expertul în fotbal european al BBC Sport, mai spune că: „Ofertele sunt destul de asemănătoare. Niciunul dintre cluburi nu a vrut să fie vorba de bani, aşa că au acceptat mai mult sau mai puţin ceea ce li s-a cerut. Aşadar, alegerea nu este despre bani.

Cluburile şi-au prezentat proiectele, cum vor juca, cum îl vor folosi şi toţi cei care sunt cineva în aceste cluburi au făcut parte din aceste discuţii, inclusiv managerii şi directorii.

Rămânerea la Dortmund este încă o posibilitate, iar dacă face asta înseamnă că va mai rămâne încă un an şi apoi va merge la Madrid sau Barcelona, pentru că în cele din urmă vrea să meargă în La Liga.

Real Madrid este alegerea lui numărul unu, dar City se bazează pe faptul că la Madrid există Kylian Mbappe care aproape sigur va sosi în vară, iar Karim Benzema încă se descurcă bine ca atacant principal. Şi subliniază faptul că Barca nu este în poziţia de a lupta pentru toate titlurile în acest moment.

Momentul şi circumstanţele joacă de fapt un pic în favoarea lui City.

Felul în care City a abordat acest lucru a fost să spună ceva de genul "eşti foarte tânăr, ai câţiva ani aici la noi şi apoi poţi avea şi Real Madrid în viitor".

A existat o întrebare pusă din tabăra lui Haaland către Manchester City: „Cum rămâne cu viitorul lui Pep Guardiola?” Iar răspunsul care a venit a fost că se va gândi să rămână mai mult timp - contractul său se încheie în 2023. City speră să îl convingă să mai rămână încă cel puţin un an".

Atacantul norvegian a marcat 23 de goluri în 22 de meciuri pentru Dortmund în acest sezon şi a fost un jucător decisiv pentru clubul german, de când a venit de la Red Bull Salzburg, în ianuarie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici