Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, unde o va întâlni pe Aston Villa

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, miercuri, după ce a pierdut, pe teren propriu, contra rivalei Manchester United, scor 0-1. La general, echipa lui Pep Guardiola s-a impus, scor 3-2.

112 afișări
Imaginea articolului Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, unde o va întâlni pe Aston Villa

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, unde o va întâlni pe Aston Villa

După victoria din tur, scor 3-1, Manchester City a pierdut partida de pe teren propriu. Autorul unicului gol al partidei a fost sârbul Nemanja Matic, în minutul 35.

Manchester City a forţat egalarea şi a avut două goluri anulate pentru ofsaid, după ce arbitrul partidei a consultat sistemul VAR.

În urma victoriei cu Manchester United, scor 3-2, la general, echipa condusă de Pep Guardiola s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, care se va disputa pe Stadionul Wembley, la 1 martie. În această fază, Manchester City se va duela cu Aston Villa, formaţie care a trecut, marţi, de Leicester, scor 3-2, la general.

Manchester City are şase trofee ale Cupei Ligii Angliei în palmares, ea triumfând şi în ediţia precedentă. De partea cealaltă, Aston Villa a triumfat de cinci ori în această competiţie şi a pierdut alte trei finale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici