Manchester City s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor

  • Manchester City a învins, marţi seara, pe Paris Saint Germain, pe teren propriu, cu 2-0, în manşa a doua a semifinalei Ligii Campionilor.
  • După ce au câştigat şi în tur, cu 2-1, cetăţenii s-au calificat în finala competiţiei, cu scorul general de 2-1.
1295 afișări
Imaginea articolului Manchester City s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Manchester City s-a calificat marţi seara în finala Ligii Campionilor, pentru prima dată în istoria clubului, după ce a trecut în mod categoric, în dublă manşă, de Paris Saint Germain.

Ambele goluri din manşa a doua au fost marcate de algerianul Mahrez, în minutele 11 şi 63. În minutul 69, Di Maria a fost eliminat, după un fault.

PSG a jucat fără starul francez Mbappe, care a fost accidentat şi nu a fost putut fi recuperat până înainte de meci.

A doua echipă calificată în finală va fi decisă miercuri, la Londra, unde Chelsea întâlneşte Real Madrid, după ce în tur scorul a fost 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici