Manchester City-Tottenham, scor 2-2, în etapa a doua din Premier League

Manchester City a remizat cu Tottenham, sâmbătă, scor 2-2, în etapa a doua din Premier League, la capătul unui joc dominat cu autoritate de echipa antrenată de Pep Guardiola.

82 afișări
Imaginea articolului Manchester City-Tottenham, scor 2-2, în etapa a doua din Premier League

Manchester City-Tottenham, scor 2-2, în etapa a doua din Premier League

Raheem Sterling a deschis scorul pentru Manchester City în minutul 20, după o lovitură de cap de la marginea careului venită în urma unei centrări excelente a lui Kevin De Bruyne. Avantajul campioanei Angliei a ţinut doar trei minute, Erik Lamela restabilind egalitatea cu un şut din afara careului.

Sergio Aguero a dus-o din nou în avantaj pe Manchester City, în minutul 35, după o nouă pasă decisivă a lui Kevin De Bruyne. Scorul final a fost stabilit de Lucas Moura, în minutul 56, după un corner.

Deşi a dominat pe toată durata partidei, Manchester City nu a reuşit să mai marcheze. Echipa lui Pep Guardiola a avut 31 de şuturi spre poartă, spre deosebire de doar trei ale celor de la Tottenham. De asemenea, campioana Angliei a fost superioară în ceea ce priveşte posesia (56% - 44%) şi cornerele (13-2).

Momentul culminant al jocului de la Manchester a avut loc în minutul 90+2, când City a înscris pentru 3-2 prin Jesus, dar golul a fost anulat după intervenţia VAR pentru un henţ comis de Laporte.

Astfel, Manchester City şi Tottenham obţin un punct după un meci extrem de spectaculos. În următoarea rundă, City va juca pe terenul lui Bournemouth, în timp ce Spurs o va înfrunta, acasă, pe Newcastle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici