Manchester United are datorii de peste un miliard de lire sterline

Gruparea Manchester United are datorii ce depăşesc un miliard de lire sterline, ceea ce implică măsuri drastice ce vor fi luate de proprietarii clubului englez, potrivit unei anchete realizate de BBC.

160 afișări
Imaginea articolului Manchester United are datorii de peste un miliard de lire sterline

Manchester United are datorii de peste un miliard de lire sterline (Imagine: www.bestfootballwallpapers.com)

Familia Glazer a acumulat, de când a preluat gruparea din Manchester, datorii de 1,1 miliarde de lire sterline (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

Un purtător de cuvânt al proprietarilor americani ai clubului a afirmat însă că aceştia nu îşi fac probleme din cauza datoriilor, deoarece au active de peste două miliarde de lire sterline.

În ianuarie, holdingul ce deţine gruparea Manchester United anunţase că datoria clubului a atins cifra de 716,5 milioane de lire sterline (aproximativ 826 milioane de euro) la data de 30 iunie 2009.

Cu un an înainte, datoria grupării era cifrată la 699 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici