Manchester United câştigă în deplasare şi amână deznodământul în Premier League

Aston Villa – Manchester United s-a încheiat, duminică după-amiază, cu scorul de final de 1-3 (1-0), victoria „dracilor roşii”, coroborată cu înfrângerea lui Man City în faţa lui Chelsea, amânând deznodământul stabilirii campioanei în Anglia.

257 afișări
Imaginea articolului Manchester United câştigă în deplasare şi amână deznodământul în Premier League

Manchester United s-a impus în faţa Lui Aston Villa, după ce gazdele au condus la pauză prin golul lui Traore, marcat în minutul 24.

Fernandes a egalat după pauză (min. 52), din penalty, golul său fiind urmat la scurt timp de cel al lui Greenwood (min. 56).

Cavani a marcat golul de 1-3, în minutul 87, din pasa lui Rashford.

În minutul 89, Watkins, de la gazde, a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben, după ce a simulat un fault în suprafaţa de pedeapsă.

Manchester United îşi păstrează poziţia secundă în clasament, cu 70 de puncte, fiind urmată de Chelsea, cu 64 de puncte.

United este neînvinsă în Premier League de 15 meciuri, de la acel surprinzător eşec cu Sheffield United, din 27 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici