Manchester United - Liverpool 3-2, în 16-imile Cupei Ligii Engleze

Meciul zilei în Europa şi capul de afiş al 16-imilor de finală ale Cupei Ligii Engleze (FA Cup) s-a jucat duminică pe Old Traford, între Manchester United şi Liverpool, partidă încheiată cu calificarea „dracilor roşii” în optimi.

476 afișări
Imaginea articolului Manchester United - Liverpool 3-2, în 16-imile Cupei Ligii Engleze

Manchester United - Liverpool 3-2, în 16-imile Cupei Ligii Engleze

Manchester United a câştigat duminică seara cu 3-2 partida cu Liverpool, din şaisprezecimile FA Cup, la capătul unei partide radical diferite faţă de ultima confruntare dintre cele două combatante, disputată cu o
săptămână în urmă în Premier League, şi încheiată 0-0, fără ca cele două echipe să fi demonstrat că îşi doresc cu adevărat victoria.

Duminică seara, pe Old Traford a fost cu totul altceva. Salah a deschis scorul în minutul 18. Greenwood a egalat rapid, după doar 8 minute, din pasa lui Rashford. Înainte de pauză, United a irosit două ocazii de a majora şi s-a intrat la cabine la egalitate, 1-1.

Repriza secundă a debutat cu golul lui Rashford, care i-a pus pe „draci” în avantaj. Salah a relansat partida peste 10 minute, egalând cu un şut din careu, nu înainte ca Milner să fi avut şi el şansa egalării, după ce
a trimis foarte puţin peste.

Solskjaer a făcut o mişcare inspirată şi l-a trimis în teren pe Bruno Fernandez, care la scurt timp a executat perfect o lovitură liberă, şutul său cu efect oprindu-se în poarta lui Alisson.

Rashford şi Cavani au trecut rând pe rând pe lângă un 4-2 simetric, Alisson şi bara porţii sale opunându-se majorării scorului.

Manchester va întâlni în optimi pe West Ham, care a învins tot duminică pe Doncaster, cu 4-0.

Alte rezultate înregistrate în FA Cup:

  • Fulham - Burnley 0-3
  • Sheffield Utd - Plymouth 2-1
  • Milwall - Bristol City 0-3
  • Chorley - Wolves 0-1
  • Southampton - Arsenal 1-0
  • Barnsley - Norwich 1-0
  • Chelsea - Luton 3-1
  • Swansea - Notthingham 5-1
  • Cheltenham - Manchester City 1-3
  • Brentford - Leicester 1-3
  • Brighton - Blackpool 2-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici