Mandorlini: Le-am cerut jucătorilor să meargă la victorie

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, le-a cerut jucătorilor săi să joace la victorie la Copenhaga indiferent de cât de mici sunt şansele de calificare ale echipei sale.

13 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Le-am cerut jucătorilor să meargă la victorie

Mandorlini: Le-am cerut jucătorilor să meargă la victorie (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"Ca jucător am câştigat Cupa UEFA cu Inter şi am jucat zeci de meciuri în competiţii europene. Pentru meciul de joi le-am cerut jucătorilor să meargă la victorie, oricât de mici ar fi şansele. Doar o victorie ne poate face să sperăm că am putea trece de grupe. Nu trebuie să ne gândim la jucătorii care ne lipsesc, chiar dacă sunt importanţi. În locul lui Mureşan va evolua Leao, este o dovadă de încredere faţă de el", a spus Mandorlini.

Echipa CFR CLuj întâlneşte, joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia FC Copenhaga, într-o partidă din cadrul etapei a V-a a grupei K a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici