Maradona a povestit o întâmplare şocantă din copilăria lui Djokovic

Prieten bun cu Novak Djokovic (31 de ani), Diego Armando Maradona (57 de ani) a făcut publică o mărturisire şocantă a tenismenului sârb, din perioada în care "Nole" era doar unul dintre miile de copii care visau la o carieră de succes în tenis.

7598 afișări
Imaginea articolului Maradona a povestit o întâmplare şocantă din copilăria lui Djokovic

Maradona a povestit o anecdotă şocantă despre Djokovic

Anii 1990 au fost marcaţi de un conflict violent în fosta Iugoslavie, iar Novak Djokovic şi familia sa au trecut prin clipe de coşmar. Prins într-o zonă în care conflictul armat dintre albanezi şi sârbi producea morţi pe bandă rulantă, micul Novak apela la o strategie ireală în ziua de azi. Totul pentru a se putea antrena, printre bombe, şi a putea deveni o legendă a sportului alb: "Mi-a spus Djokovic cum era la antrenament. Avea un loc unde se pregătea şi ştia unde vor cădea bombe în ziua respectivă, aşa că mergea şi se antrena în partea opusă. Îi spuneau la telefon că vor bombarda în zona aia şi pleca spre alt teren. El se pregătea zilnic cu gândul la locul în care vor cădea bombele, cum şi dacă va reuşi să le evite. Sunt lucruri care te impresionează profund", a fost dezvăluirea lui Maradona, pentru Telesur.

TITLURILE ZILEI

Devenit unul dintre marii tenismeni ai lumii, Nole nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre copilăria sa şi despre greutăţile întâmpinate înainte de a se transforma în modelul de azi. Timp de 78 de zile, Djokovic a locuit alături de familia sa într-un buncăr: "Am crescut în condiţii foarte grele, cred că e cel mai important factor care mi-a influenţat cariera. Trebuie să ştii asta despre mine ca să-mi înţelegi viaţa şi cariera. Consecinţele acelei perioade şi adversităţile au rămas adânc întipărite în memoria mea. Acele vremuri dificile m-au făcut mai puternic", povestea sârbul, acum doi ani, pentru The Times.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici