Maradona către Pele: Să se întoarcă la muzeu şi să ia medicamentul bun

Fostul jucător argentinian Diego Maradona, în prezent antrenor al echipei Al Wasl, l-a atacat din nou pe brazilianul Pele, pe care l-a sfătuit să "se întoarcă la muzeu şi să ia medicamentul bun".

199 afișări
Imaginea articolului Maradona către Pele: Să se întoarcă la muzeu şi să ia medicamentul bun

Maradona către Pele: Să se întoarcă la muzeu şi să ia medicamentul bun (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Pele să se întoarcă la muzeu şi să ia medicamentul bun. Nu poţi să greşeşti când e vorba de medicamente, pentru că atunci faci tâmpenii. Aşa se întâmplă atunci când confunzi albul cu roşul", a declarat Maradona, la portul de radio La Red.

Campionul mondial din 1986 i-a reproşat lui Pele apropierea de FIFA, for cu care el a avut mereu relaţii dificile.

"Prefer să mă duc la bere cu Ronaldo, să fiu prieten cu Zico sau să discut cu Rivelinho. Decât să aparţin familiei FIFA prefer să fiu orfan", a declarat Maradona.

Fostul selecţioner al Argentinei, demis după Cupa Mondială din 2010, a mărturisit că se simte respins în ţara sa.

"În Argentina, toate porţile sunt închise. Sunt un exilat argentinian, dar vrea ca toată lumea să ştie că eu continui să fiu argentinian până la chiloţi", a adăugat Maradona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici