VIDEO Diego Maradona, comemorat de Napoli în Europa League

  • Jucătorii lui Napoli au ţinut un minut de reculegere înaintea meciului cu Rijeka
  • CFR se află pe locul 3 în grupa A, cu patru puncte, după Roma şi Young Boys
  • Arsenal este deja calificată în fazele eliminatorii din Europa League
225 afișări
Imaginea articolului VIDEO Diego Maradona, comemorat de Napoli în Europa League

FOTO: Profimedia

Napoli i-a dedicat meciul de aseară, din Europa League, cu Rijeka, marelui Diego Maradona.

Chiar dacă nu au voie încă să intre în tribune, fanii s-au strâns în jurul stadionului San Paolo şi i-au cântat idolului lor.

Cu numele lui Maradona şi numărul 10 pe spate, băieţii lui Gattuso au o singură misiune: să câştige trofeul Europa League, aşa cum i-a ajutat Maradona s-o facă în 1989.

După 2-0 cu Rijeka, pe San Paolo, Napoli are în continuare cele mai mari şanse de calificare în grupa F.

AS Roma n-a mai apăsat pedala de acceleraţie cu CFR Cluj, dar a câştigat lejer deplasarea din Gruia. CFR ar putea să se califice în primăvara europeană doar dacă învinge în ultimele două meciuri.

Academia lui Arsenal a făcut show în Norvegia. Unul dintre juniorii tunarilor, Folarin Balogun, a marcat cu primul lui şut pe poartă la echipa mare, după mai puţin de un minut de la intrarea pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici