Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică - FOTO, VIDEO

O înregistrare în care fostul fotbalist Maradona pare să-şi lovească fosta logodnică Rocio Oliva a fost dată publicităţii de un post de televiziune din Argentina.

324 afișări
Imaginea articolului Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică - FOTO, VIDEO

Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În înregistrare, care are o durată de 30 de secunde, se observă cum fostul fotbalist, aflat  sub influenţa băuturilor alcoolice, se ridică de pe o canapea şi se îndreaptă către logodnica sa, o fostă fotbalistă de 24 de ani, căreia îi reproşează că vorbeşte prea mult la telefon, informează Daily Mail.

TITLURILE ZILEI

În momentul în care Maradona (53 de ani) ajunge lângă tânără, acesta o loveşte cu pumnul de câteva ori, femeia rugându-l să se oprească şi să nu o mai lovească: "Diego opreşte-te, calmează-te, opreşte-te".

Rugat să comenteze imaginile, Maradona a negat că ar fi lovit-o pe fosta sa logodnică, precizând că doar a încercat să-i ia telefonul din mâini. "Am aruncat telefonul în aer, dar vă jur că nu am lovit niciodată o femeie", a precizat actualul antrenor.

Potrivit Daily Mail, mătuşa lui Rocio Oliva a declarat despre Maradona că este un "sociopat" şi că imaginile surprinse fac parte dintr-o înregistrare mai lungă.

Cei doi s-au logodit în februarie 2014, după o relaţie de aproximativ un an, însă s-au despărţit în vara acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici