Marca "Oţelul Galaţi 1964", palmaresul şi trofeele au fost vândute la licitaţie pentru 10.000 euro

Marca "Oţelul Galaţi 1964", palmaresul şi trofeele cucerite de-a lungul timpului de echipa de fotbal Oţelul Galaţi, campioana României din 2011, au fost adjudecate la licitaţie pentru suma de 10.000 de euro, potrivit ProSport.

818 afișări
Imaginea articolului Marca "Oţelul Galaţi 1964", palmaresul şi trofeele au fost vândute la licitaţie pentru 10.000 euro

Marca "Oţelul Galaţi 1964", palmaresul şi trofeele au fost vândute la licitaţie pentru 10.000 euro

Iniţial, un ofertant din sală a oferit 9.000 de euro, adică suma de începere, iar apoi, prin intermediul internetului, s-a licitat suma de 10.000 de euro.

Au fost scoase la licitaţie: o colecţie de portrete-caricaturi ale jucătorilor (26 de desene – preţ de pornire 1.000 de euro); istoria F.C. Oţelul Galaţi în imagini, colecţia oficială de fotografii şi afişe a clubului (106 piese – preţ de pornire 3.500 de euro); echipament sportiv (peste 200 de piese de echipament), printre care trei tricouri alb-roşu şi nouă tricouri albastru-negru, cu care s-a jucat în Liga Campionilor, alături de peste 20 de tricouri cu care s-a jucat în Liga 1.

Suporter Club Oţelul Galaţi, înfiinţat în 2016, susţine că marca scoasă la vânzare nu mai are niciun fel de valabilitate juridică, întrucât a expirat înregistrarea de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM).

Oţelul Galaţi, club fondat în 1964, a câştigat campionatul în 2011, a evoluat în grupele Ligii Campionilor şi a încasat aproximativ 20 de milioane de euro de la UEFA. După şase ani, Oţelul a retrogradat din Liga 2 şi s-a desfiinţat pe 1 aprilie 2016, falimentul fiind declarat de către Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici