Marcel Puşcaş îl atacă pe Mihai Stoichiţă: „M-au sunat zeci de părinţi. La selecţiile făcute la Mogoşoaia şi la Buftea li s-au cerut diverse lucruri.”

  • Marcel Puşcaş: „M-au sunat zeci de părinţi. La selecţiile făcute la Mogoşoaia şi la Buftea li s-au cerut diverse lucruri.”
  • Dennis Man nu a fost convocat la naţionala României pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria
  • Florin Prunea: „La loturile de juniori sunt unii care nu ştiu să alerge, nu ştiu să paseze cu latul”
700 afișări
Imaginea articolului Marcel Puşcaş îl atacă pe Mihai Stoichiţă: „M-au sunat zeci de părinţi. La selecţiile făcute la Mogoşoaia şi la Buftea li s-au cerut diverse lucruri.”

Marcel Puşcaş îl atacă pe Mihai Stoichiţă

Marcel Puşcaş, managerul general al Universitatii Craiova, a fost extrem de deranjat de felul în care s-au făcut ultimele convocări din cadrul echipei naţionale, mai ales că Dennis Man a fost lăsat în afara lotului.

Puşcaş este şi mai deranjat de faptul că cei din Federaţie nu sunt capabili să vină cu nişte răspunsuri concrete pentru deciziile luate: „Mihai Stoichiţă pare aşa un... Uită de unde a plecat şi dă aşa poveţe in fotbal ca un bufon la curtea regelui. Dă sfaturi şi face tot felul de... ia nişte decizii ciudate. Uitaţi-vă la declaraţiile de dinaintea meciurilor şi de după meci în funcţie de rezultat. Niciodată nu e bine să fii aşa optimist, sau să pari atât de optimist în declaraţii înaintea unor meciuri", a spus Marcel Puşcaş la Ora Exactă în Sport.

"L-am auzit pe Prunea (n. r. Florin Prunea) într-o altă emisiune spunând că se întamplă lucruri ciudate la nivelul loturilor de juniori. Şi eu am auzit, m-au sunat zeci de părinţi. La selecţiile făcute la Mogoşoaia şi la Buftea li s-au cerut diverse lucruri de către unii care participau la selecţii. Nu este în regulă şi toate astea duc la uşurinţa în luarea unor decizii anti-Man, nu Man! Dacă îi întrebi îţi spun că e un fotbalist foarte talentat, dar trebuie să ajute naţionala U21. Păi atunci să ajute toţi! Şi Coman, Ianis, nu doar Man!", a mai spus Marcel Puşcaş, la PRO X.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici