Marco Reus, unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din lume, mărturiseşte că şi-ar da toţi banii ca să fie sănătos

Marco Reus, unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din lume, traversează o perioadă neagră a carierei, la 28 de ani. Căpitanul Borussiei Dortmund este accidentat la genunchi, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate într-un meci cu Eintracht Frankfurt, în Cupa Germaniei.

669 afișări
Imaginea articolului Marco Reus, unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din lume, mărturiseşte că şi-ar da toţi banii ca să fie sănătos

Jucătorul Marco Reus, unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din lume, mărturiseşte că şi-ar da toţi banii ca să fie sănătos

În ultimii patru ani, Marco Reus a fost chinuit de accidentări grave. Totul a început în 2014, când a suferit prima ruptură a ligamentelor încrucişate, care l-a împiedicat să devină campion mondial cu Germania, în Brazilia. Apoi, Reus a ratat şi prezenţa la Campionatul European din Franţa, în 2016, după ce a suferit acelaşi gen de accidentare. În prezent, Marco Reus se recuperează după o nouă ruptură de ligamente încrucişate şi este aşteptat să revină în teren în 2018.

Într-un interviu acordat celor de la GQ Magazine, mijlocaşul neamţ susţine că ar fi gata să renunţe la toţi banii câştigaţi din fotbal pentru a fi sănătos, informează ProSport.

"Să fii singur şi să munceşti pentru revenirea pe teren e cel mai greu. E un test mental brutal pentru că trebuie să lupţi pe cont propriu. Ca fotbalişti de top câştigăm mulţi bani, dar uneori plătim un preţ prea mare, legat de sănătatea noastră. Aş da toţi banii ca să fiu sănătos, să pot fi capabil să-mi fac ceea ce-mi place", a spus Marco Reus.

Unul dintre idolii de pe "Westfallenstadion", Reus a mărturisit că se gândeşte să plece de la Borussia Dortmund la sfârşitul contractului, care expiră în vara anului 2018. Mai mult, neamţul spune că sunt câteva cluburi care se interesează de serviciile sale.

"Există patru sau cinci cluburi care se interesează de mine. Voi avea 30 de ani la sfârşitul contractului, o eventuală ofertă ar fi ultimul meu contract mare şi o ultimă şansă de a încerca ceva diferit. Nu ştiu unde-mi voi termina cariera, în prezent sunt fericit la Dortmund şi nu mă gândesc la ceea ce va întâmpla după 2019. Va ve timpul şi voi lua o decizie", a spus Reus pentru GQ Magazine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici