Marele Premiu al Germaniei: Actorul Patrick Dempsey participă la cursa Porsche SuperCup

Actorul american Patrick Dempsey, unul dintre starurile serialului "Anatomia lui Grey", este invitat în acest weekend la Marele Premiu al Germaniei, unde va participa la competiţia automobilistică Porsche SuperCup, disputată de peste 20 de ani înainte de cursa de F1 de pe circuitul de la Hockenheim.

122 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu al Germaniei: Actorul Patrick Dempsey participă la cursa Porsche SuperCup

Marele Premiu al Germaniei: Actorul Patrick Dempsey participă la cursa Porsche SuperCup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maşina Porsche a actorului Patrick Dempsey, decorată în acelaşi stil cu automobilele Porsche care au câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans din anii 1980, a fost prezentată vineri la standurile de pe circuitul de la Hockenheim (Germania), în faţa a numeroşi fotografi şi cameramani, informează AFP.

Patrick Dempsey a vorbit îndelung despre vocaţia lui de pilot amator, pe care a descoperit-o tardiv (are 85 de curse la activ, iar prima dintre ele a susţinut-o la vârsta de 37 de ani), explicând faptul că, pentru el, cursele automobilistice reprezintă "o dublă provocare, atât fizică, cât şi mentală", mai ales atunci când are de înfruntat, aşa cum va fi cazul în acest weekend, un număr mare de piloţi tineri şi foarte motivaţi.

Actorul american a participat deja de trei ori la Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi a terminat pe locul al 22-lea competiţia din 2014, într-un automobil Porsche 911, comparabil cu modelul cu care va participa la SuperCup din Germania. El a participat şi la Cursa de 24 de ore de la Daytona, în Florida, şi şi-a înfiinţat propria echipă în Statele Unite, Dempsey Racings.

Starul american speră să participe la un sezon complet în Campionatul mondial de anduranţă (WEC) anul viitor, chiar dacă, pentru a reuşi acest lucru, va fi nevoit să ia o pauză în cariera sa de actor.

Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey". Actorul s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum "Casa, dulce casa/ Sweet Home Alabama", "Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul străzii/ Freedom Writers", "Magie în New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" şi "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici