Marele Premiu al Italiei: Max Verstappen câştigă la Monza, Leclerc termină al doilea

Max Verstappen a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Italiei şi a rămas la mică distanţă de al doilea titlu consecutiv în Formula 1.

356 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu al Italiei: Max Verstappen câştigă la Monza, Leclerc termină al doilea

Verstappen, liderul campionatului, a obţinut prima sa victorie la Monza, după ce a urcat de pe locul şapte pe grila de start şi l-a devansat pe Charles Leclerc pe linia de sosire, într-o altă zi dificilă pentru Ferrari.

Pilotul Red Bull are 116 puncte avans în clasamentul piloţilor faţă de Leclerc, care a plecat din pole position, după ce a câştigat o cursă ale cărei ultime şase tururi s-au desfăşurat cu maşina de siguranţă.

Charles Leclerc, care a pornit din pole position, a terminat pe locul doi.

Lewis Hamilton, pe de altă parte, a terminat pe locul cinci, în timp ce Daniel Ricciardo, câştigătorul cursei din 2021, a fost nevoit să abandoneze în turul 47.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici