Marele Premiu al Principatului Monaco, oprit după un accident al lui Petrov

Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco a fost oprit cu steaguri roşii, duminică, cu şapte tururi înaintea finalului, după un accident în care au fost implicate mai multe monoposturi, însă cel mai afectat pare a fi rusul Vitali Petrov de la Lotus-Renault.

216 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu al Principatului Monaco, oprit după un accident al lui Petrov

Marele Premiu al Principatului Monaco, oprit după un accident al lui Petrov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cursa va fi reluată când circuitul va fi eliberat de resturi şi de monoposturile avariate. Ambulanţa a sosit în preajma maşinii lui Petrov, iar acesta a fost scos din monopost.

Site-ul oficial al F1 anunţă că Petrov este conştient şi vorbeşte. Rusul a resimţit dureri după accident şi el a fost cel care a cerut asistenţă medicală pentru a fi scos din maşină.

Cursa va fi reluată la ora 17.04 sub Safety Car. Maşinile sunt înşirate pe pistă, iar mecanicii echipelor lucreză de zor pentru a remedia problemele monoposturilor.

Ordinea este Vettel, Alonso, Button, Kobayashi, Webber, Maldonado, Hamilton, Sutil, Heidfeld, Barrichello. Massa şi Schumacher au abandonat mai devreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici