Maria Şarapova a fost suspendată de ONU din funcţia de ambasador al bunăvoinţei

Maria Şarapova a fost suspendată, marţi, de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) din funcţia de ambasador al bunăvoinţei, după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping şi a recunoscut că s-a dopat cu Meldonium, la Australian Open.

1779 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova a fost suspendată de ONU din funcţia de ambasador al bunăvoinţei

Maria Şarapova a fost suspendată de ONU din funcţia de ambasador al bunăvoinţei

Fostul lider mondial era ambasador al bunăvoinţei din 2007. În cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, Maria Şarapova se ocupa cu ajutorarea supravieţuitorilor dezastrului de la Cernobîl, din 1986.

"În lumina anunţului facut recent de Maria Şarapova, am hotărât să o suspendăm din rolul de ambasador al bunăvoinţei cât timp investigaţiile continuă", au scris reprezentanţii ONU într-un comunicat publicat marţi pe site-ul oficial, potrivit publicaţiei britanice The Guardian.

Maria Şarapova a recunoscut, pe 7 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost depistată pozitiv după un test antidoping susţinut la Australian Open. Meldonium este o substanţă care a intrat pe lista medicamentelor interzise de la 1 ianuarie. Rusoaica a susţinut că nu ştia că medicamentul se află pe lista celor interzise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici