Maria Şarapova a rămas şi fără contractul cu Porsche în urma scandalului antidoping

Producătorul de automobile de lux Porsche, parte a grupului Volkswagen, a anunţat marţi, că suspendă acţiunile de promovare cu Maria Şarapova, ambasador al mărcii, după scandalul de dopaj în care este implicată sportiva din Rusia, informează Reuters.

7131 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova a rămas şi fără contractul cu Porsche în urma scandalului antidoping

Maria Şarapova a rămas şi fără contractul cu Porsche (Imagine: Patrick Kovarik/ Mediafax Foto)

"Regretăm ultimele informaţii apărute despre Maria Sharapova. Până când lucrurile se vor lămuri, am decis să suspendăm toate activităţile pe care le aveam deja programate împreună cu Maria Şarapova." se arată într-un comunicat remis presei de către grupul german şi preluat de Reuters.

Maria Şarapova a anunţat luni, într-o conferinţă de presă că a fost depistată cu o substanţă interzisă, meldonium, după un test de la Australian Open, în luna ianuarie.

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici