Maria Şarapova, eliminată în optimi de la US Open

Drumul Mariei Şarapova la US Open s-a încheiat în faza optimilor. Sportiva din Rusia, beneficiară a unui wildcard, a fost învinsă de Anastasija Sevastova, locul 17 în clasamentul WTA.

3563 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova, eliminată în optimi de la US Open

Maria Şarapova, eliminată în optimi de la US Open

Sportiva din Letonia a pierdut primul set, 5-7, însă a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două, scor 6-4, 6-2. Partida a durat două ore şi 15 minute.

În sferturi, Sevastova o va întâlni pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii, sportivă clasată pe locul 83 WTA. Stephens s-a impus în optimi în faţa nemţoaicei Julia Goerges, scor 6-3, 3-6, 6-1.

Prezenţa la US Open a reprezentat pentru Maria Şarapova revenirea într-un turneu de Grand Slam după 19 luni de pauză. Rusoaica, numărul 146 în ierarhia mondială, a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur, apoi au urmat victoriile cu Timea Babos şi Sofia Kenin.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici