Maria Şarapova: Niciun cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri vreodată să-mi îndeplinesc visele

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, în vârstă de 30 de ani, a reacţionat, printr-un mesaj postat pe Twitter, după decizia organizatorilor de la Roland Garros de a nu-i acorda o invitaţie fie pe tabloul principal, fie pe cel de calificări.

3205 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova: Niciun cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri vreodată să-mi îndeplinesc visele

Maria Şarapova: Niciun cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri vreodată să-mi îndeplinesc visele

Şarapova, care s-a retras din meciul cu Lucic-Baroni, din turul doi de la Roma, pare, mai degrabă, înverşunată de decizia luată de organizatorii Openului Franţei. Miercuri, fostul lider mondial a transmis un mesaj puternic pe Twitter, anunţând că nimeni şi nimic nu o va putea împiedica să-şi îndeplinească visele.

"Dacă de asta e nevoie pentru a mă ridica din nou, atunci sunt pregătită în fiecare zi. Niciun cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri vreodată să-mi îndeplinesc visele. Şi am multe", a fost mesajul psotat de Şarapova.

Marţi seară, Federaţia Franceză de Tenis a anunţat lista invitaţiilor pentru turneul de la Roland Garros, al doilea al anului, iar numele Maria Şarapovei nu s-a regăsit printre jucătoarele care au primit wild-card pe tabloul principal sau pe cel al calificărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici