Maria Şarapova nu va juca la Indian Wells

Sportiva din Rusia, aflată pe locul 7 WTA, s-a retras de la turneul din Statele Unite din cauza unei accidentări suferite la braţul stâng şi în urma căreia nu s-a recuperat complet.

543 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova nu va juca la Indian Wells

Maria Şarapova nu va juca la Indian Wells (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În vârstă de 28 de ani, Maria Şarapova a participat la un singur turneu în acest an, ea oprindu-se în sferturi la Australian Open.

"Sunt foarte dezamăgită că nu pot participa la turneul de la Indian Wells. Am făcut tot posibilul să mă recuperez după accidentarea de la antebraţul stâng şi am încercat să fiu 100% din punct de vedere fizic pentru a lua startul la această competiţie, una dintre favoritele mele din circuit, fiind atât de aproape de reşedinţa mea din L.A. De-abia aştept să revin anul viitor", a declarat Sharapova, pentru site-ul oficial al competiţiei.

Maria Sharapova a câştigat de două ori competiţia de la Indian Wells, în 2006 şi 2013, şi a mai jucat şi o finală, în 2012, pierdută în faţa Victoriei Azarenka

"Suntem dezamăgiţi că Maria nu va putea concura în acest an pentru că este o sportivă redutabilă şi o favorită a tribunelor. Sperăm să se recupereze cât mai repede şi aşteptăm să o avem alături de noi anul viitor", a adăugat directorul turneului, Raymond Moore.

În 2015 turneul de la Indian Wells a fost câştigat de Simona Halep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici