Maria Şarapova s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros

Jucătoarea Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, a învins-o, joi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 16 WTA şi a 18-a favorită a competiţiei, calificându-se în finala turneului de la Roland Garros, fază în care ar putea evolua împotriva Simonei Halep.

431 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros

Maria Sarapova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şarapova s-a impus după aproape două ore şi jumătate de joc.

Rusoaica îşi va afla adversara din finala turneului de Grand Slam de la Paris după meciul dintre Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, şi jucătoarea germană Andrea Petkovici, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, întâlnire care va urma pe Arena Philippe Chatrier.

Maria Şarapova, fostă numărul 1 mondial, a câştigat în carieră toate cele patru turnee de Grand Slam, ultimul chiar la French Open, în 2012. Anul trecut, ea a fost de asemenea finalistă pe zgura pariziană, fiind învinsă de americanca Serena Williams, cu scorul de 6-4, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici