Maria Şarapova s-a calificat în optimi la Roland Garros

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, deţinătoarea titlului şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în optimi la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

225 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a calificat în optimi la Roland Garros

Maria Şarapova s-a calificat în optimi la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şarapova a trecut în turul trei de australianca Samantha Stosur, favorită 26, scor 6-3, 6-4.

În optimi, Şarapova va juca în compania sportivei cehe Lucie Safarova, cap de serie 13.

Dacă Şarapova se va califica în sferturi, Simona Halep va coborî pe locul patru WTA în clasamentul care va fi publicat la 8 iunie.

Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei ediţii a French Open, a fost eliminată, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA,

Eliminarea în turul 2 la French Open este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la un Grand Slam, de la ediţia 2013 a turneului de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici