Maria Şarapova s-a calificat în turul al doilea al Madrid Open

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului, a învins-o, duminică, pe sportiva elveţiană Timea Bacsinszky, locul 21 WTA, cu scorul de 6-2, 6-3, şi s-a calificat în manşa a doua a turneului de categorie Premier de la Madrid.

128 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a calificat în turul al doilea al Madrid Open

Maria Şarapova s-a calificat în turul al doilea al Madrid Open (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Partida a durat o oră şi 22 de minute.

În faza următoare, Şarapova va juca împotriva învingătoarei din meciul Heather Watson din Marea Britanie, locul 40 WTA - Mariana Duque-Marino din Columbia, locul 110 WTA, venită din calificări.

Calificarea în manşa a doua este recompensată la Madrid Open cu 24.715 euro şi cu 65 de puncte WTA.

Pe terenul central Estadio Manolo Santana de la Caja Magica din Parcul Manzanares urmează partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Alize Cornet din Franţa, locul 21 WTA, tot din primul tur.

Şarapova, a treia favorită, şi Halep, cap de serie numărul 2, sunt pe jumătatea inferioară a tabloului, astfel că se pot întâlni în semifinale. Ele au disputat finala de anul trecut, când Şarapova s-a impus cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3.

Românca are de apărat 650 de puncte WTA la acest turneu, iar rusoaica o mie de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici