Maria Şarapova s-a logodit. Iubitul ei este un milionar englez

  • Maria Şarapova a anunţat că s-a logodit
  • Fost jucătoare de tenis a făcut anunţul pe reţelele de socializare
  • Şarapova este una dintre cele mai cunoscute sportive din lume
1310 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a logodit. Iubitul ei este un milionar englez

Maria Şarapova s-a logodit. Iubitul ei este un milionar englez

Maria Şarapova a anunţat într-o postare pe Instagram că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei milionar, britanicul Alexander Gilkes.

Fost număr 1 mondial şi de cinci ori campioană de Grand Slam, rusoaica s-a logodit cu Gilkes, un influent om de afaceri din domeniul comerţului cu artă, alături de care formează un cuplu din 2018.

„Am spus da din prima zi în care ne-am întâlnit”, a scris sportiva, în vârstă de 33 de ani, pe Instagram. „Acesta a fost micul nostru secret, nu-i aşa 💍🥂 @ gilkesa”.

Alexander Gilkes, în vârstă de 41 de ani, este un cunoscut dealer de artă şi fondatorul Paddle 8, o casă de licitaţii digitale.

Maria Şarapova a anunţat anul trecut în februarie, că a decis să se retragă din tenis la doar 32 de ani.

Şarapova a început să joace tenis de la vârsta de patru ani. A devenit jucătoare profesionistă în 2001, iar în 2005 a urcat pe primul loc mondial. Rusoaica şi-a trecut în palmares cinci titluri de Mare Şlem, pe toate suprafeţele: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006).

Titlul de la Roland Garros, din 2014, a fost câştigat de Şarapova, după o finală în care a învins-o pe Simona Halep, scor 6-4, 6-7, 6-4.

Cariera rusoaicei a fost umbrită de suspendarea pentru dopaj acordată de Federaţia Internaţională de Tenis, în 2016. Şarapova a fost testată pozitiv cu meldonium şi nu a putut juca timp de 15 luni. În 2017, sportiva a revenit în circuit, însă nu s-a mai putut ridica la nivelul anterior din cauza mai multor accidentări.

Ultimul său meci în circuitul WTA a avut loc luna trecută, în primul tur de la Australian Open, când a fost eliminată de croata Donna Vekic.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici