Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Acapulco

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, principala favorită, s-a retras de la turneul de la Acapulco, înaintea meciului din semifinale cu sportiva Caroline Garcia, din cauza unor probleme la stomac, informează Associated Press.

256 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Acapulco

Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Acapulco (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Garcia a acces astfel în finală, unde o va întâlni pe elveţianca Timea Bacsinszky, care a trecut de Sesil Karatantcheva, din Bulgaria, scor 6-2, 6-4.

La turneul ATP de la Acapulco, japonezul Kei Nishikori s-a calificat în finală, după ce a trecut de sud-africanul Kevin Anderson, scor 6-2, 3-6, 6-3. În finală, Nishikori îl va întâlni pe spaniolul David Ferrer, care a trecut de americanul Ryan Harrison, scor 4-6, 6-0, 6-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici