Maria Şarapova: Vreau să joc din nou tenis

Sportiva rusă Maria Şarapova, depistată pozitiv cu meldonium, în urma unul control efectuat la Australian Open, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că este hotărâtă să revină în circuitul feminin, după ce îi va expira suspendarea.

12601 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova: Vreau să joc din nou tenis

Maria Şarapova: Vreau să joc din nou tenis

Chiar dacă riscă o suspendare maximă de 4 ani, Maria Şarapova este optimistă. Speră că va juca din nou tenis în circuitul profesionist feminin.

"M-am trezit ieri dimineaţă cu un inbox plin de iubire şi compasiune. În general iubesc dimineţile. O nouă zi, un nou început. Însă această zi nu a fost una obişnuită. La 06.00 dimineaţa nu mă gândeam decât la faptul că sunt hotărâtă să joc tenis din nou şi sper că voi avea şansa să fac asta. Mi-aş fi dorit să nu trec prin asta, dar trebuie." a scris Şarapova pe pagina personala de Facebook.

Şarapova a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinere.

TITLURILE ZILEI

"În general nu am petrecut prea mult timp pe internet, însă prietenii au făcut un colaj pentru mine cu toate mesajele voastre frumoase şi hashtag-urile pe care le-aţi creat (‪#‎IStandWithMaria‬ şi ‪#‎LetMariaPlay‬). Am petrecut după-amiaza citindu-le alături de câinele meu, care nu înţelegea de ce acest lucru era mai important decât plimbarea pe care o aştepta. În acest moment sunt mândră să vă numesc fanii mei. În doar câteva ore de la anunţul meu mi-aţi arătat susţinere şi loialitate. Vreau să ştiţi că toate cuvintele voastre minunate mi-auadus zâmbetul pe buze. Mi-ar plăcea să joc din nou şi sper că voi putea. Mesajele voastre mă motivează. Acest mesaj este doar pentru a vă mulţumi. Vă mulţumesc mult", a mai spus Şarapova.

Sportiva din Rusia, în vârstă de 28 de ani, a fost suspendată provizoriu de Federaţia Internaţională de Tenis, după ce la un control antidoping realizat în timpul Australian Open a fost depistată pozitiv cu meldonium, un medicament inclus pe lista produselor interzise la 1 ianuarie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici