Marian Drăgulescu, locul patru în finala la sărituri

Gimnastul Marian Drăgulescu a terminat pe poziţia a patra finala la sărituri, fiind depăşit de Hansol Kim, la ultima săritură din concurs, în cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal.

140 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu, locul patru în finala la sărituri

Marian Drăgulescu, locul patru în finala la sărituri

Kenzo Shirai îşi completează dubla sol-sărituri, cu o medie de 14.900 în prima finală pe aparate a zilei de duminică. La o miime în spate, Igor Radivilov a trebuit să se mulţumească cu argintul, în timp ce Hansol Kim a luat bronzul, la ultima evoluţie din concurs.

Cu 14.700 a fost punctat Drăgulescu, iar Hansol Kim a fost evaluat cu 14,966. Un scenariu asemănător s-a produs şi în urmă cu un an, la Jocurile Olimpice din 2016. Marian Drăgulescu, legitimat la Steaua, este cel mai medaliat sportiv din istoria României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici