Marian Oprea, atletul anului în România în anul 2015

Triplusaltistul Marian Oprea, medaliat cu bronz la CE de sală din acest an, a fost desemnat, miercuri, atletul anului 2015 în România de către FR Atletism.

226 afișări
Imaginea articolului Marian Oprea, atletul anului în România în anul 2015

Marian Oprea, atletul anului în România în anul 2015

Potrivit unui comunicat al FR Atletism, de miercuri, triplusaltisul Marian Oprea ocupă locul 1 în topul celor mai buni atleţi români în 2015, el cucerind medalia de bronz la Campionatele Europene de sală şi clasându-se pe locul 6 la Campionatele Mondiale.

Pe locul secund se află Florentina Marincu (săritură în lungime) – medalie de bronz la CE de sală, medalie de aur la CE de juniori I, medalie de bronz la triplusalt, tot la CE de juniori I, două recorduri europene de sală, două locuri I la Campionatele Balcanice de juniori I şi un loc I la Campionatele Balcanice de seniori.

De asemenea, pe locul 3 se clasează Bianca Răzor (400 metri) – medalie de aur la CE tineret, locul 13 la CM, locul 11 la CM cu ştafeta de 4x400 metri, două locuri I la Campionatele Balcanice de seniori (400, 4X400 m), un loc I la Campionatele Europene pe echipe Liga I.

Pe celelalte poziţii ale Top 10 se situează Alina Rotaru (săritura în lungime), Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului), Georgiana Iuliana Aniţei (triplusalt), Andrei Marius Gag (aruncarea greutăţii), Cristina Bujin (triplusalt), Alexandru Nicolae Soare (10.000 metri), Elena Andreea Panţuroiu (triplusalt), Andrei Rareş Toader(aruncarea greutăţii), Andreea Mikloş (400 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici