Marian Pană: Este foarte greu să pierzi cu 2-3, după ce a condus cu 2-0

Antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, luni, că trece printr-un moment foarte greu după ce echipa sa a pierdut, scor 2-3, meciul cu Victoria Brăneşti, deşi a condus cu 2-0, în etapa a XI-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Este foarte greu să pierzi cu 2-3, după ce a condus cu 2-0

Marian Pană: Este foarte greu să pierzi cu 2-3, după ce a condus cu 2-0 (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Un moment extrem de greu pentru mine. E foarte greu după ce pierzi cu 2-3 şi ai şanse să faci 4-5-0. Nu-mi dau seama cum am primit primit gol. În repriza secundă a fost o cădere psihică, fizică. Cu toate că eu consider că echipa stă bine fizic, dar în unele momente nu se mai regăsesc. Un penalti inexistent din punctul meu de vedere. Nu vreau să caut scuze. Puteam câştiga foarte uşor acest joc. Le reproşez mâine jucătorilor ce am de reproşat, nu acum în faţa dumneavoastră. Nimeni din echipă n-a fost în stare să protesteze la penaltiul acordat, unul inexistent. Mai avem de învăţat multe lucruri. Puteam să ne distanţăm uşor la 3-4 goluri. Suntem pe o pantă descendentă. E greu de explicat. Când echipa dă de greu nu-şi poate reveni. La înfrângeri se pot da sancţiuni împotriva tuturor, antrenori sau jucători. Vor fi criticaţi.

Marian Pană a subliniat că toţi, de la antrenori la jucători, sunt vinovaţi pentru eşecul cu Victoria Brăneşti.

"Nu-mi reproşez că l-am schimbat pe Delgado pentru că el trebuia să facă 3-0, dar din păcate Tobă la acest joc m-a dezamăgit. Cvirik se cerea afară, putea să spună de la pauză. L-am schimbat şi pe Gheorghe pentru că începuse să greşească. Arbitrul, cu acea lovitură de pedeapsă, i-a băgat în joc pe brăneşteni. Echipa îşi poate reveni, dacă nu-ţi revii, mori. Am scăpat o şansă mare să facem 17 puncte, iar la cum a decurs jocul în prima repriză e de neînţeles. Suntem de vină cu toţii! Trebuie să fim bărbaţi şi să acceptăm criticile. Eu am puterea să trec mai departe, sper ca şi jucătorii să facă acelaşi lucru. E un semnal de alarmă faptul că au fost mai motivaţi ca noi după ce au marcat primul gol", a declarat Pană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici