Marian Pană: Se poate spune că acesta a fost debutul lui Claudiu Niculescu ca antrenor secund

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, luni, după victoria, cu scorul de 1-0 din meciul cu Astra Ploieşti, că se poate spune că la acest joc Claudiu Niculescu a debutat ca antrenor secund.

18 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Se poate spune că acesta a fost debutul lui Claudiu Niculescu ca antrenor secund

Marian Pană: Se poate spune că acesta a fost debutul lui Claudiu Niculescu ca antrenor secund (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Niculescu a fost rezervă la partida cu Astra şi nu a fost folosit de Marian Pană, deşi a fost scos la încălzire pentru scurt timp. "Claudiu Niculescu a avut o problemă la gleznă. Se poate spune că a fost şi debutul său ca antrenor secund", a spus Pană.

Marian Pană a precizat că este mulţumit de rezultat, dar nu şi bucuros. "Am câştigat într-un moment extrem de delicat pentru mine şi echipă. Am considerat că e normal să folosesc echipa care a luat un punct la Timişoara. Chiar dacă în majoritatea timpului ne-am apărat, le mulţumesc mult băieţilor pentru efort", a adăugat tehnicianul.

Pană a afirmat că eliminarea lui Machado a venit ca urmare a unei mari greşeli a acestui jucător. "A luat un roşu într-un moment în care era în mare formă. Nu am vrut să schimb nimic, chiar dacă eram în 10 oameni, pentru că echipa mergea bine. Noi am ales să ne apărăm şi să câştigăm punctele. Şi noi am făcut cadouri celor de la Brăneşti. N-am ce să-i zic lui Selymes. Ne-am atins scopul. Strategia asta a fost, să luăm punctele. Eram conştient că dacă nu ieşea bine se putea întâmpla orice. Atâta timp cât face ce-mi place, nu are de ce să-mi fie teamă", a adăugat el.

Marian Pană a menţionat că Szilagyi şi Izvoranu vor fi folosiţi în toate meciurile de acum încolo, dacă vor avea evoluţii bune: "Care arată că vrea şi poate va juca. Acosta a intrat bine în joc. La Braşov nu l-am schimbat că a jucat prost, ci că a greşit două faze importante".

Pană a menţionat că îşi doreşte o victorie în etapa a XIV-a a Ligii I, cu Sportul Studenţesc, dar şi o remiză ar fi bună. "La Sportul mergem să câştigăm, dacă iese un egal e bine. Asta nu înseamnă că Sportul e echipă slabă, e o echipă bună. Sunt foarte mulţi jucători care s-au reîntors, dar trec printr-un moment mai greu", a explicat tehnicianul.

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat că nu este supărat că nu a jucat în meciul cu Astra. "Dacă a spus Marian Pană că astăzi am debutat în postura de antrenor secund înseamnă că aşa este, o să fac şi chestia asta. În niciun caz nu sunt supărat pentru că nu am jucat. Cel mai important este că am luat trei puncte", a afirmat Niculescu.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, luni, la Alba Iulia, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, în care de la gruparea clujeană a fost eliminat Machado, în repriza a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici