Marian Rada a preluat funcţia de antrenor principal al echipei Rapid

Oficialul rapidist Marian Rada a declarat, marţi, că a acceptat funcţia de antrenor principal al echipei giuleştene şi că va avea o anexă la contractul de director tehnic, valabilă până în vara anului viitor.

121 afișări
Imaginea articolului Marian Rada a preluat funcţia de antrenor principal al echipei Rapid

Marian Rada (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Dacă rămân doar director tehnic nu voi putea sta pe bancă. Aşa că o să rămân şi director tehnic, dar voi avea o anexă la contract prin care voi ocupa şi funcţia de antrenor principal. Anexa va fi valabilă un an de zile, până în vara lui 2015, cu drept de prelungire", a spus Rada după antrenamentul de marţi dimineaţă al echipei Rapid, la care a asistat de pe margine şi fostul tehnician Ionel Ganea.

Marian Rada a precizat că şi-a propus ca obiectiv pentru acest an locurile 1-8: "Eu mi-am propus locurile 1-8, acesta este obiectivul Rapidului din acest an. Asta chiar dacă nu mi s-a spus aşa, ci că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dar noi suntem Rapid şi trebuie să ne respectăm numele şi blazonul".

FC Rapid a anunţat, luni, că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, care se afla în funcţie de la 24 iulie. Contractul lui Ionel Ganea expira la 30 iunie 2015. Tehnicianul a rezistat la Rapid timp de două luni şi cinci zile.

După nouă etape de campionat disputate până acum, Rapid ocupă locul 14, cu opt puncte (două victorii şi două rezultate de egalitate), şase goluri marcate şi 14 primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici